Concursul s-a încheiat.

Diminețile, pentru unii dintre noi, au nevoie ca soarele sa răsară dintr-o ceașcă de cafea. Doar muzica poate că mai are puterea asta, de a ridica așa repede soarele pe cer și în sufletele noastre.

La o cafea, dimineața, se povestesc întâmplările serii trecute, visele avute sau planurile croite pentru următoarele ore.“Și noi suntem la fel ca voi”, așadar nu ți-ar plăcea să începi dimineața de 3 decembrie împreună cu noi, la o cafea? Noi și Tchibo dăm cafeaua, dar trebuie să dai la schimb o amintire: care a fost momentul tău cel mai VUNKtastic de la un concert VUNK de la Sala Polivalentă. Completează formularul de mai jos cu datele de contact și povestea ta despre cel mai special moment pentru tine dintr-un concert VUNK la Sala Polivalentă și poți fi unul dintre cei 15 invitați la O cafea cu VUNK pe 3 decembrie 🙂 Ai timp până pe 25 noiembrie. Nu ai idee cât de curioși suntem să aflăm cum se văd spectacolele noastre și din punctul tău de vedere!

Până te hotărăști despre ce să ne scrii, îți împărtășesc eu un secret: pregătirile pentru “#Asasishow”, spectacolul de la Sala Polivalentă din 2013 au fost momentul în care am început eu să beau cafea. Fără nicio glumă. Atunci și acolo am început să iubesc cafeaua. Dacă ne întâlnim pe 3 decembrie, îți spunem și alte secrete. În dimineață aceea, Onel, Nicu și cu mine îți vom dezvălui o parte din povestea VERNISAJ-ului din 13 decembrie și culisele multor momente din toți acești 10 ani de Polivalentă. Secretele împărtășite la cafea sunt sfinte, rămân între noi 🙂